Nino Stokbro Ag

Nino sætter barren højt. Han kan med sit gode humør og velafprøvede agile praktikker være med til at bringe det bedste frem i alle, og herigennem løfte hele udviklingsteamet. Han har en kandidatgrad i Datalogi og Kommunikation og med 8 år som IT arkitekt har han professionel erfaring med IT på et højt fagligt niveau. Dette giver Nino en god bredde indenfor både tekniske kompetencer og agile metoder.

For Nino er kommunikationen i og omkring et agilt team yderst vigtig for teamets performance og succes. Gennem fokus på dialogen kan mange problemer undgås, og smutveje kan findes. En god kommunikation mellem et team og dets opdragsgivere er centralt for, at teamet kan skabe resultater med fokus på forretningsværdi.

Det er ikke altid, at agile projekter går godt i spænd med resten af organisationen. I sin nyligt afsluttet Master i IT Ledelse og Strategi, sætter Nino fokus på, hvordan forskelle i værdisæt og grundopfattelser fører til misforståelser og konflikter mellem en agil IT organisation og den strategiske ledelse. Ved at danne bro og skabe forståelse på tværs mener Nino, at man kan få hele organisationen op i et højere gear.

Kontakt:
nino.stokbro.ag@bestbrains.dk
mobil: +45 3143 1421

Nino Stokbro Ag

Nino Stokbro Ag